Iscriviti alla newsletter

  Search

  Image Alt

  Sabrina Baraldi Gioielli

  Hoe Windows 10 In De Veilige Modus Te Starten Gids

  Door op je toetsenbord de combinatieWindows knop + Shift + Sin te drukken, open je een klein menu. Met dit menu is het mogelijk om een screenshot te nemen van een bepaald deel van het scherm. Je klikt op de foto en vervolgens op het floppy icoon, om de foto op te slaan in een map naar keuze. Onlangs maakte we op WANT een artikel over hoe je screenshots kan nemen op allerlei verschillende apparaten. Ondanks het feit dat veel mensen het besturingssysteem gebruikt, zijn er toch veel mensen die niet weten hoe dit moet. Daarom leggen we het je ook in dit artikel nog even uit, want het is oprecht handig om te gebruiken.

  Het is belangrijk dat u een Windows herstelpunt maakt. Door een herstelpunt te maken kunt u altijd terug naar de situatie voordat u begon met het eventueel verwijderen van onnodige applicaties uit Windows 10. Bloatware is een soort software die vooraf geïnstalleerd is op een computer.

  Waarom Microsoft Windows 10 Gratis Aanbiedt

  Van de gemaakte selectie wordt een printscreen gemaakt zodra u de linkermuisknop weer loslaat. De gemaakte printscreen zal wederom op het Klembord in Windows worden geplaatst. Wat ook nu betekent dat u de printscreen als afbeelding kunt opslaan of kunt opnemen in een of document. De bureaublad-app Knipprogramma Windows 10 beschikt tevens over een bureaublad-app waarmee u schermafdrukken kunt maken. Deze bureaublad-app draagt de naam Knipprogramma. Je kunt een screenshot maken van bijvoorbeeld een afbeelding of een gedeelte van een webpagina.

  • Het enige dat je nodig hebt om tot een goed resultaat te komen is een camera om te fotograferen of filmen en een degelijk programma voor nabewerking.
  • RAM verwijst naar het kortetermijngeheugen van uw laptop, wat de hoeveelheid informatie die het tegelijkertijd kan bevatten vergemakkelijkt.
  • Dit gebeurt aan de hand je van speakers of je microfoon stuurprogramma’s downloaden.

  LumaFusion laat iMovie en ook het allang verweesde en niet helemaal stabiele Pinnacle Studio voor iOS ver achter zich. Goedkoop is de app niet met en prijskaartje van zo’n €21. Maar je krijgt er veel voor terug, dus de pijn van het betalen is een beetje serieuze video-editor al snel weer vergeten. En ondanks dat het hier een pro-editor betreft, is het ook goed te volgen voor thuisfilmers. Gebruik de gratis videobewerkingssoftware in deze lijst om vandaag nog te beginnen met het maken van verbluffende video’s.

  Manieren Om Een Printscreen Te Maken

  Lees de volgende instructies om te leren hoe u uw video in Windows 10 vastlegt. Druk op de Print Screen-toets op het moment dat u een afbeelding van uw scherm wilt maken. Het is alsof er niets gebeurt, maar op de achtergrond heeft Windows het volledige beeld opgeslagen op het tijdelijke prikbord . De afbeelding plakt u daarna in een ander programma.

  En in het begin en einde van jullie filmpjes staat het geluid, voor mij , heel hard , in vergelijk met de gesproken tekst. Die gegevens zijn de metadata van je videobestanden. Ik heb nog nooit metadata als overlay over mijn beeld gemonteerd en zou ook niet weten hoe dat moet. Montageprogramma’s lezen die data wel, maar kunnen het meestal niet over je beeld plakken.

  Om InShot te kunnen gebruiken heb je iOS 11.0 nodig of nieuwer. Het programma werkt met iPhone, iPad en iPod Touch. InShot is een bewerkingsprogramma, waarmee je zelf helaas geen video’s kunt maken. Je kan InShot gebruiken om clips te bewerken vanaf je telefoon, maar ook via je handcamera. Via Canvas Opties kan je aangeven wat voor soort video je wilt maken. Liever gezegd, wat de focus van je video zal zijn.

  โจ๊กเกอร์ slotufabet
  X